Året 2019

Året 2019. Det første året med min fantastiske kjæreste. Mange jobber og mange utfordringer. Alt i alt et flott år.

 

 

Dette året flyttet jeg fra Fredrikstad og inn til min kjæreste i Asker, da jeg så på jobbmuligheter i Oslo-området. Jeg trives veldig godt i Asker men Fredrikstad er selvfølgelig alltid i mitt hjerte.

Vi fant et nydelig udyr på Finn.no. En exotic perser som gir oss så mye glede. Hun er den rareste og særeste lille pusevennen som elsker kos fra matmor og matfar. Hun het Vesla men vi døpte henne om til Miss Moneypenny. Vi kaller henne Penny.

 

 

Slutten på 2018 inneholdt en kjip periode frem til jeg møtte mannen i mitt liv helt på tampen. Ingen er mer tålmodig med mine “hangry-utbrudd” enn han. I tillegg til å være veldig forståelsefull og han utfordrer meg masse på en god måte. Blant annet med å tvinge meg opp høye fjellvegger der det er så langt ned at følelsen i beina mine forsvinner. Høydeskrekken har virkelig fått kjørt seg det siste året.

 

 

I 2019 har jeg hatt flere jobber som freelancer og havnet til slutt hos TINE. Håper det nye året skal by på mer spennende utfordringer der, for det er et utrolig fint og spennende varemerke å jobbe for. Håper veldig på fast jobb i fremtiden. Spesielt fordi samboeren min og jeg har en avtale på at vi kan få en katt til hvis jeg får fast jobb.

Nyttår ble feiret på Farris Bad og det kommer et innlegg om det senere.

 

 

Håper år 2020 byr på flere spennende utfordringer, flere reiser og masse kjærlighet. Godt nytt år!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg