Jeg heier på deg

 

Jeg heier på deg. I disse tider der kroppspress og forventninger er større enn noen gang. Du som ser deg i speilet og ser kjapt bort. Du som blir usikker hver gang noen ler i nærheten av deg. Du som prøver å skjule over det du ikke liker med deg selv, med store klær og sminke.

Jeg heier på deg. Du som føler presset tynge deg som et fjell på dine skuldre. Du som er så redd for å ikke få det til, at du ikke får sove om natten. Du som møter motgang igjen og igjen. Du som gråter hver gang du kommer hjem, fordi du presser deg så hardt hver dag bare for å komme et skritt lenger.

Jeg heier på deg. Du som er ung og fikk denne gråtende kloden i arv. Du som gjør alle de små tingene som virker håpløse for en verden som visner mer og mer for hver dag. Du som aldri gir opp håpet. Du som vier livet ditt til en bedre verden. Du som vil finne løsninger uten lys i mørket.

Jeg heier på deg. Du som er alene med mye ansvar. Du som må ta tunge avgjørelser som ikke alle forstår. Du som er alene om arbeidsoppgaver som er ment for to. Du som kjemper videre selv om ikke alltid endene møtes. Du som gråter deg fortvilet i søvn.

Jeg heier på deg. Du som tror at det ikke finnes noen utvei. Du som føler smerte hver dag hele tiden. Du som tenker at ingen kan forstå og at ingen er der for å hjelpe. Du som synes at du ikke er verdt noen ting. Du som roper om hjelp men samtidig ikke klarer å ta imot den.

Jeg heier på deg. Du kan få til hva som helst og er like mye verdt som alle andre individer som går rundt på denne jorden. Du kommer til å få til alt du bestemmer deg for. Det finnes hjelp og det finnes andre rundt deg. Andre som vil spille på samme lag som deg. Du er sterk og vakker akkurat som du er. Helt unik. Du er.