Nyttårsforsetter 2020

Nytt år – nye muligheter! Kanskje den største klisjeen som finnes. Men uansett for noen er et nytt år en mulighet for refleksjon og nye mønstre. Noen av dem er meg.

Jeg savner å skrive blogg og ta bilder. Jeg savner å være kreativ og jeg har gitt den delen av meg alt for lite spillerom den siste tiden. Min største drøm er også å få gi ut en bok, og dette prosjektet har dessverre også gått i snilefart. Jeg får bare nye idéer og tar meg aldri tid til å skrive dem ferdig. Ved siden av full jobb krever det selvfølgelig sitt. Men det er bare en måte og oppnå sine mål på.

Trening og helse har gått til late timer på sofaen etter jobb. Hodet er som regler helt kaos etter jobb og istedenfor å finne ny energi i trening og mosjon, har jeg utnyttet fritiden kun for det aller mest avslappende aktivitetene. Planen om å komme skikkelig i gang med trening igjen har ligget lenge i bakhodet, men på grunn av mye sykdom og vitaminmangel har kampen om å presse planene frem slått seg tapt gang på gang. Nå må fokuset tilbake til en sunnere tilværelse igjen.

Ikke minst å tenke positivt. Sette pris på det man har og hva man har fått til hittil. Jobbe for det man vil og si fra om de tingene som skaper kaos. Jeg krysser fingrene for at 2020 blir et bra år med kropp og hodet i balanse.

Mine nyttårsforsetter 2020:

  • Skrive på bloggen oftere
  • Lese flere bøker
  • Fokus på det positive
  • Trene mer, bevege meg mer
  • Kutte ut usunne vaner
  • Ha fokus på sunn livsstil
  • Skrive mer
  • Gi ut bok

 

 

Har du noen nyttårsforsetter for 2020?

 

Nyttår på Farris Bad (og bading i sjøen!)

Vi feiret årsskifte på Farris Bad i Larvik, og det var helt magisk. Deilig spa hele dagen, deilig middag og masse champagne.

Vi hadde kjøpt to flasker med sprudlende i forkant som vi skulle ha med oss og kose oss med. Men klarte selvfølgelig å glemme det så måtte innom et senter å kjøpe mer på veien. I tillegg kommer jeg på at jeg har glemt å ta med sko til kvelden. Så når vi kom frem stresset jeg til den eneste og nærmeste skobutikken før den stengte og fant heldigvis sko. Pluss et par til som det sto navnet mitt på. Ikke nok med det hadde jeg glemt veske, men da tok jeg til takke med bumbagen min som jeg allerede hadde.

Inne på spa kom vi i prat med et par som anbefalte oss å være med på et saunarituale etterfulgt av et bad i sjøen. Samboeren hadde mast hele uka i forveien at han skulle få meg til å bade i sjøen, men jeg var skeptisk. Men vi dro på denne anbefalte spa-eventen som kalles for aufguss. Det var deilig men veldig varmt. Så vi hev oss på en liten gjeng som var på vei ut i sjøen. Så fort beina mine traff vannkanten mistet jeg følelsen i beina, men jeg fortsatte rett ut. Det var vanskelig å ikke lage noe lyd da. Men det var veldig deilig etterpå. Veldig glad for at jeg gjorde det. For samboeren var det ikke akkurat noe stress for han er over middels glad i slike ting. Så gærningen badet i sjøen dagen etter også uten at han var i badstue først. Grøss!

På denne stranden badet vi 31. desember på kvelden.

 

Før vi dro hjem på første nyttårsdag dro vi en kjapp tur til Stavern. Et sted som samboeren min har vært mye i barndommen. Det var veldig fint og utrolig flott vær men blåste utrolig kaldt og surt.

 

Håper starten på året deres har vært super!

 

Året 2019

Året 2019. Det første året med min fantastiske kjæreste. Mange jobber og mange utfordringer. Alt i alt et flott år.

 

 

Dette året flyttet jeg fra Fredrikstad og inn til min kjæreste i Asker, da jeg så på jobbmuligheter i Oslo-området. Jeg trives veldig godt i Asker men Fredrikstad er selvfølgelig alltid i mitt hjerte.

Vi fant et nydelig udyr på Finn.no. En exotic perser som gir oss så mye glede. Hun er den rareste og særeste lille pusevennen som elsker kos fra matmor og matfar. Hun het Vesla men vi døpte henne om til Miss Moneypenny. Vi kaller henne Penny.

 

 

Slutten på 2018 inneholdt en kjip periode frem til jeg møtte mannen i mitt liv helt på tampen. Ingen er mer tålmodig med mine “hangry-utbrudd” enn han. I tillegg til å være veldig forståelsefull og han utfordrer meg masse på en god måte. Blant annet med å tvinge meg opp høye fjellvegger der det er så langt ned at følelsen i beina mine forsvinner. Høydeskrekken har virkelig fått kjørt seg det siste året.

 

 

I 2019 har jeg hatt flere jobber som freelancer og havnet til slutt hos TINE. Håper det nye året skal by på mer spennende utfordringer der, for det er et utrolig fint og spennende varemerke å jobbe for. Håper veldig på fast jobb i fremtiden. Spesielt fordi samboeren min og jeg har en avtale på at vi kan få en katt til hvis jeg får fast jobb.

Nyttår ble feiret på Farris Bad og det kommer et innlegg om det senere.

 

 

Håper år 2020 byr på flere spennende utfordringer, flere reiser og masse kjærlighet. Godt nytt år!