Forelska i naturen

Jeg har vokst opp med søndagsturer og bål i skogen og det faller seg derfor naturlig at jeg digger det fortsatt. Jeg har bare gode minner fra søndagsturer og skogen. Det finnes ikke noe bedre sted på denne jord enn midt i naturen, vekk fra by og støy. I dag gikk turen til Skaugumsåsen igjen. Utsikten derfra er helt utrolig og det er utfordrende og deilig terreng der. Litt vel utfordrende for meg noen ganger som har høydeskrekk. Enkelte skråninger er veldig bratte og litt ekstra kjipe nå med snø og is. Men mestringsfølelsen når man kommer seg i gjennom det er veldig stor. Det er fint å utfordre seg selv litt.

 

 

Men man skal ha respekt for naturen, og klær og utstyr er faktisk alt. Måtte ta av oss på veien opp da det er bratt og man blir veldig varm. Tenkte flere ganger at jeg har kledd på meg altfor mye. Men når vi kom opp på toppen og kjente vinden så var det veldig riktig med mye gode varme klær. Et koselig bål som varmer er selvfølgelig også helt gull.

 

 

Vi fikk nye sitteunderlag av ull til jul og i dag ble de testet for første gang. De er absolutte godkjente og så utrolige fine med navnene våre på. Disse kommer vi til å ha i mange år fremover.

 

 

I dag ble det omtrent fire timer på tur og vi gleder oss til neste gang. God søndag!