Hva er Ocean’s eight?

Foto: SF Studios.

 

Forrige uke leste jeg om at det kommer en film neste år som heter Ocean’s eight og ble veldig nysgjerrig på hva dette dreier seg om. Innspillingen skal visstnok allerede være ferdig, så denne filmen har gått dette studenthodet forbi tydeligvis.

Så både for min egen del og for kanskje andre som lurer. Her er alt du trenger å vite om Ocean’s eight:

Ocean’s Eight er en spin off av den kjente trilogien regissert av Steven Soderbergh, med blant annet George Clooney og Matt Damon. Som de tidligere filmene blir spin-offen også fyllt med velkjente skuespillere. Men denne gangen er det kvinner som fyller lerretet, og for noen kvinner! Filmen byr på både Sandra Bullock, Helena Bonham Carter, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna og mange flere. Det er Hunger Games regissør Gary Ross som skal utdype Ocean’s-universet. Han har også bidratt til manuskriptet til filmen.

Den nye filmen skal også basere seg på filmen Ocean’s Eleven fra 1960. Sandra Bullock spiller visstnok Danny Oceans søster i denne nye filmen, Debbie Ocean. Filmens handling dreier seg om et ran av den kjente Met gallaen i New York City. Siden filmen har fått eight i tittelen, kan vi bare drømme om at dette skal bli en trilogi også.

Foreløpig vet vi at filmen anses å ha amerikansk premiere 8. juni neste år. Så får vi se når vi får gleden.

 

Tror du Ocean’s eight blir en bra film?

 

Kilder:

www.imdb.com, www.filmweb.com, www.denofgeek.com, www.eonline.com