I’m doing my best

Jeg prøver og prøver. Jobber så hardt men føler meg mislykket i alt. Noen ganger må man roe litt ned og fokusere på det som virkelig betyr noe. Jeg tar en pause fram til det føles mer som en glede og ikke en plikt eller arbeid, for det er det jo ikke. Vi ses når ting blir roligere og jeg føler meg som meg selv igjen. Peace and love ♥

Foto: pixabay.com

Gamle klassikere blir til spillefilm

Disney's
Foto: The Walt Disney Company Nordic

Den siste tiden har Disney gjort sine gamle tegnekunster om til spillefilm. Askepott, Maleficent og Jungelboken har allerede blitt film, mens Skjønnheten og udyret står for trappene neste år. Disney har allerede annonsert at Sverdet i stenen og Alladin også skal transformeres til lerretet igjen. Nå skal også Løvenes Konge og Mulan bli filmatisert.

Selv i 2016 er det lett å rynke på nesa når filmer som Løvenes konge skal bli “ekte” film som man kalte det før. Hvis de ikke investerer nok penger for å få dyra til å se ekte ut blir det en fiasko. Men dette er Disney. De har penger. Håper løvene blir naturtro og vakre, om de da ikke vinkler fra et helt annet ståsted. Men Mulan da! Av alle disse filmene vi venter på må jeg si at Mulan høres mest spennende ut! En flott historie som foretar seg i vakre Asia. Jeg har allerede store forventninger.

Det disse filmene har til felles er at historiene ofte tar en litt annen vinkel enn tegnefilmene. Maleficent kommer fra historien om Tornerose men prinsessen spilte ikke hovedrollen denne gangen. I Alladin sin spillefilm ryktes det om at det er Genie(ånden) som skal pryde mesteparten av filmatiseringen. Altså kommer ikke filmene i ny forkledning men vi kan dykke enda dypere inn i universet og bli enda bedre kjent med figurene vi elsker. Gleder meg til teasere etter hvert!

 

 

Hva synes du om at Disneys klassikere blir spillefilmer? Hva gleder du deg til?

 

 

 

Kilder: Side.no, imdb.com

6 ting som er flaut i trafikken


Foto: pixabay.

 

 

– Du synger av full hals til radioen og du får brått blikkontakt med noen som ser deg.

– Du er uheldig og kveler motoren når det er veldig klar bane, og det er mange biler bak deg.

– Du kommer brått borti vindusviskerne i det det er din tur til å kjøre, og alle som venter på deg ser på deg.

– Du hilsetuter på noen, men det var visst ikke dem allikevel.

– Du setter i feil gir når du skal kjøre og det høres ut som om du syns det er veldig gøy å ruse motoren.

– Du slår av blinklyset med skyver for langt, og du blinker til andre siden som du absolutt ikke skal til.

 

 

 

Kjenner du deg igjen? Hva synes du er flaut i trafikken?

Westworld

Da var endelig dagen her da Westworld har premiere på HBO Nordic. Klarer jeg å vente til jeg kommer hjem fra skolen eller må jeg smugse i pauser mon tro?

Serien tar inspirasjon fra filmen fra 1973 med samme navn. En av serieskaperne er Jonathan Nolan, altså Christopher Nolan sin yngre bror. Jonathan har vært med og skrevet manus til en rekke kjente filmer. I 2002 var han nominert sammen med broren til Oscar for beste manus for filmen Memento. For Westworld er han både forfatter, regissør og produsent. Vår egen Ingrid Bolsø Berdal spiller rollen som Armistice.

Det vil slippes en episode hver uke på HBO Nordic, en dag etter USA. Let’s enjoy!

O6fNoX1WCi8

Kilder: HBO Nordic, imdb.

Ukens film-tips

Ukens film-tips tar oss tilbake til Viktoriatidens London. Kvinnene er hysteriske og utilfredse og mennene kan kun forklare det med diagnosen “hysteria”. Dr. Robert Dalrymple behandler alle disse kvinnene med å stimulere dem nedentil. På grunn av stor etterspørsel av terapien ansetter han den unge legen Mortimer Grenville. Etterspørselen blir enda større, og Mortimer ender opp med kramper i hånden. Finnes det ikke en enklere måte for å gi kvinnene terapi for denne sykdommen, som nesten alle kvinner i London har?

Medvirkende er Hugh Dancy, Maggie Gyllenhaal, Jonathan Pryce, Felicity Jones, Rupert Everett, Ashley Jensen og Sheridan Smith.

Ukens film-tips er: Hysteria

Foto: Scanbox