Ukens film-tips

Denne uka tipser jeg om en film som kanskje er en litt mer jentefilm en hva jeg ellers har tipsa om. I denne filmen blir vi kjent med en britisk business-mann som arver sin onkels vingård i Provence. I hans ellers så stresset liv vil han få solgt vingården så fort som mulig, men etter hvert får han tilbake barndomsminnene fra hver sommer han brukte der sammen med onkelen sin. Det rolige livet i Provence får han til å tenke på hva som er viktigst. Penger eller livet?

Ukens film-tips er: A good year

Her er trailer, enjoy!

En drøm om Sophie Elise

Jeg drømte om Sophie Elise i natt. Verden gikk under og alle flyktet gjennom en portal til et bedre sted. Denne portalen fungerte litt som Noahs ark, og jeg måtte hjelpe Sophie Elise med å redde alle dyra før det var for sent. Så vi løp fram og tilbake med forskjellige dyr i hendene og dyttet de inn i portalen, så ingen art skulle gå tapt. Haha. For en random drøm.

Det som er enda rarere er at når jeg sjekker facebook for første gang i dag, så ser jeg at Sophie Elise spør om noen vil være med å slippe ut dyra som sitter i pelsdyrfarmer ut i det fri. Hvor weird er ikke det? Livet noen ganger. Hvis man legger merke til noe spesielt så ser man plutselig denne tingen overalt. Rare greier?


Foto: pixabay.com

Har du drømt noe rart i natt? Fortell!

Slækking og gaming

Tror det gikk greit på intervju i går. De syns i hvert fall at det var et pluss at jeg hadde mange interesser og at jeg studerte digitale medier. Så da håper jeg at jeg får et positivt svar til uka.

I dag er jeg syk 🙁 Tvunget med samboeren ut på shopping i mot at han fikk is før vi dro hjem igjen, hehe. Han kællen der ass. Love him ♥ Så nå er det slækking og gaming resten av dagen. Håper jeg blir frisk før mandag igjen. Har ikke tid til å være syk.

Sjekk de to her a! ♥ Se bort fra rotet på verandaen. De vil inn de se. Putetattene våre ♥Håper dere har en fin lørdag!

Vinner er kåret!

Da har jeg valgt meg en vinner av linke-konkurransen. Det var ikke alle som ville like siden min facebook som var et av kriteriene. Men en som gjorde det og som har en helt sinnssykt unik blogg er Eva Høgsteggen! Gratulerer!

Eva har et utrolig kult design på bloggen som stikker seg ut. Det er også mange fascinerende og spennende bilder som preger bloggen. Jeg har lånt noen bilder bare for å illustrere vinneren! ♥
Alle bilder er av vinneren Eva, gratulerer! ♥

Herregud, jeg skal snart på intervju!

Jeg prøver å tenke positivt med det er ikke lett! Jeg er glad intervjuet havnet på akkurat denne dagen, siden forelesningen som jeg ellers har på fredager gikk ut. Det er det mest positive jeg klarer å tenke, haha!

Uff, jeg er redd de skal bli skuffa eller oppgitt. Jeg har jo kommet til intervju men om jeg blir vurdert videre er jeg ikke veldig sikker på. Jeg vet ikke hvor mange andre som skal på intervju heller. Eller hvor flinke dem er. Jeg håper de ser på litt ferdigheter og, ikke bare utseende.

Det som gjør det litt ekstra skummelt er at jeg egentlig ikke helt vet hva dem ser etter. Men jeg er lagt fra en populær og slank moteblogger, som de kanskje kunne tenke seg. Herregud, jeg er et nervevrak. Godt det er helga etterpå!

Jeg får prøve og komme meg igjennom den stormen her og ikke få panikk. Æææ!

Ønske meg lykke til! Tvi tvi!

Linke-konkurranse!

God torsdag! Jeg tenkte å ha en “linke-konkurranse”. Jeg har lyst til å lese noen nye blogger. Jeg ser etter blogger som er inspirerende og gjerne orginale. Stas med blogger jeg ikke har lest før og!

Dere kan enten tipse om deres egen blogg eller en blogg dere liker godt. Alt dere trenger å gjøre er å kommentere med hvilken blogg dere tipser om og like siden min på facebook.

Håper jeg finner noen nye og inspirerende blogger å følge!

Vinner blir kåret og kommer ut på bloggen fredag kl. 18. Lykke til!

Et A4-liv

Når jeg var fjortiss ønsket jeg alt annet enn et A4-liv. Det hørtes så forbanna kjedelig ut. Rutiner inn og ut resten av livet? Nei, takk! Jeg klarte ikke å se meg selv med det stereotypiske familielivet.

Men så ble jeg litt eldre. Jeg var snart ferdig på videregående og måtte finne ut av hva jeg skulle gjøre. Plutselig ønsket jeg meg et A4-liv igjen. For det hørtes så mye enklere ut enn å finne en jobb innen medier og kommunikasjon, som jeg gikk på videregående. Det hørtes lettere ut å bare finne et studie, gjøre det ferdig og få jobb. Men jeg visste ikke hva jeg ville bli. Hva jeg skulle studere eller jobbe med. Hvordan fant man denne veien som førte inn i et enkelt og trygt A4-liv?

Så etter å ha surra bort år på å finne ut hva denne trygge og stabile jobben med et tilhørende A4-liv skulle være. Så har jeg konkludert med at jeg ikke er skapt for et A4-liv. Jeg klarer jo ikke å opprettholde noen rutiner. Livet er også for kort. Jeg vil ta sjanser og følge drømmene mine. Det er deilig å ha fri hver kveld og hver helg, men så lenge jeg gjør noe jeg liker så har jeg ikke noe imot å bruke kvelder eller helger på å jobbe mot drømmene mine. Jeg er ikke redd for å studere videre innen medier lenger. Jeg har alltid likt medier og drømmen er å jobbe med det. Hvorfor skal jeg finne meg i en annen bransje det er lettere å få jobb i, bare fordi det høres enklere ut? Jeg har blitt mer voksen på disse åra jeg surra vekk og endelig er jeg klar for det rette valget. Drømmen. Drømmene.

Noe A4 må man kanskje ha. Man må ha noen regler og rammer. Men det er også viktig å leve livet som man selv vil. Ikke etter hvordan samfunnet eller andre forventer at du skal leve det.

Vil ha, og jeg vil ha det nå!

Annonselenker 

Som student med eldre hus, samboer, oppussing, dyrlegeregninger og bil så krever det disiplin til å få budsjettet til å gå opp. Så det er ikke akkurat så ofte jeg kan slå på strortromma og kjøpe meg nye klær. MEN. Det er veldig lov å drømme seg bort! Her er hva jeg ønsker meg akkurat nå!

1. Sort med blonder 2. Blå genser 3. Adidas Tank 4. Slit top 5. Lace up 6. Øredobber

Noe du sikler på for tia?