Et lite tips!

Vil bare tipse de som ikke vet, men nå finnes det OPI neglelakk på europris! De koster bare 89,- kr for en flaske. En god del billigere enn de OPI-lakkene jeg har sett rundt omkring. Utvalget er selvfølgelig ikke til å skryte av. Men jeg fant i hvert fall to lekre farger! Det er nok første kvinne til mølla for de beste fargene 😉

Ha en kos kveld! ;D

Et år siden sist!

Jeg klipte meg idag, og det var jaggu på tide. Et helt år siden sist! :O Ifølge frisøren var det ikke veldig slitt, men greit å rydde lit opp i manken for det. Tenkte å ta litt på lengden idag også. Det var skummelt! Turte nesten ikke å se når ho begynte å klippe 😛

Men det ble veldig bra. Fornøyd med å ha litt fasong i håret igjen. Og det er sååå mye lettere. Deilig! Nå skal jeg slippe å sette fast håret i bildøra hele tiden, hehe!

Hvordan er din lørdag? 😀

Her blir det ikke spart på pynten!

Jeg skal vise dere mammas fine påskebord fra påskemiddagen vi var på igår. Men først må jeg bare få si; Wow! For en utrolig fantastisk påske det har vært! Har virkelig kosa meg hver eneste dag. Fått kvalitetstid med både familie, venner, katt og kjæreste. Sola har varma hver dag. Og det har blitt masse tid til kos og hygge.

Påskeliljene rakk aldri å springe ut. Men de pynter nok opp like mye etter påske også.

Påske er jo høytiden for godteri!

Firbente for selvfølgelig også påskeegg!

Nå skal jeg visere dere mamma sitt flotte spisebord fra igår. Syns det ble så fint så det fortjener litt oppmerksomhet.

Var det ikke fint? Påskete og vårlig på samme tid.

Vi fikk også servert treretters middag. Melon og spekeskinke til forrett. Lam til hovedrett. Til dessert hadde vi bringebærsorbe, creme brule med lakris, vaniljeboller og sukseterte. Nam!

Håper dere hadde en like fin påske som meg! Hvordan var din påske? 🙂