For bra til å gå

Endelig har jeg fått prøvd ut appen Too Good To Go. Jeg fikk tips av moren min for lenge siden. Men i Halden har det ikke vært et eneste sted med en slik avtale! Dårlige greier, Halden. Men her i Tønsberg som vi oppholder oss nå er det masse å velge i, og jeg fikk endelig testet ut dette konseptet. Derfor tenkte jeg å dele min første opplevelse.

For de som ikke vet hva dette er fra før, så er altså dette en app der du kan finne utsalgssteder med overskuddsmat for en billig penge. For eksempel fant jeg et sted som hadde overskuddspakker til 30 kroner. Pakken blir betalt på forhånd i appen og så er det bare å hente til avtalt tidspunkt.

I pakken jeg hentet var det to rundstykker med forskjellig pålegg og to bakverk. Helt perfekt til to personer og veldig billig! Godt var det også, spesielt bakverkene! Innholdet i forundringspakkene varierer så neste gang kan det være noe helt annet.

Idéen bak appen er å redusere matsvinnet og dette er både en morsom og spennende måte å gjøre det på. Det er snakk om restemat så man må selvfølgelig være klar over at maten ikke nødvendigvis er helt fersk. Men det er altfor bra til å bare kaste, som navnet sier. Appen er veldig oversiktlig og lett å bruke. Jeg er veldig fornøyd med mitt første kjøp og opplevelse!

Min oppfordring til deg er å laste ned appen og teste ut om ikke du også vil redde litt mat innimellom som reduserer matsvinnet. Sammen er vi sterkere!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg