3 siste fra Hollywood

Daniel Day-Lewis in Paul Thomas Anderson's There Will Be Blood.

Foto: The Walt Disney Company Nordic

Det rører seg stadig i Hollywood. Såpass mye at det er ikke lett å få meg seg alt, men her er i hvert fall tre nyheter kort oppsummert:

♦ Daniel Day-Lewis gir seg dessverre som skuespiller. Dette er en personlig avgjørelse han har tatt helt selv. I en alder av 60 år har stjernen vunnet tre Oscar-statuetter, for beste mannlige hovedrolle i My Left Foot, There Will Be Blood og Lincoln. I tillegg har han vært nominert til samme pris to ganger. Han er kjent for sine ekstreme tolkninger, og går all in for å sette seg inn i karakterene sine. Hans siste film blir å se til juletider i år.

♦ Oppfølgeren til Jurassic World har fått tittel og skal hete Jurassic World: Fallen Kingdom. Dette ble idag avslørt på twitter, et år før den skal ha premiere i USA, og de skal være godt i gang med filmingen. Det blir gjensyn med både Chris Pratt og Bryce Dallas Howard. Ikke minst blir det gjensyn med Jeff Goldblum som var i to av de tre første Jurassic Park-filmene.

♦ Det har vært snakk om at det skulle komme enda en Saw-film; Saw: Legacy. Til tross for at skaperne mente på at den syvende i rekken i 2010 skulle være den siste. Men nå er altså den siste ferdig, men den skal hete Jigsaw og har premiere sent i oktober i USA, så får vi se om den kommer til Norge også. Dette er den åttende filmen i rekken.

I tillegg kom ny trailer for den kommende sesongen av Game of Thrones igår. Nå går det ikke an å glede seg mer!

Kilder: filmweb.no, imdb.com, vg.no, moviezine.se

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg