Gamle klassikere blir til spillefilm

Disney's
Foto: The Walt Disney Company Nordic

Den siste tiden har Disney gjort sine gamle tegnekunster om til spillefilm. Askepott, Maleficent og Jungelboken har allerede blitt film, mens Skjønnheten og udyret står for trappene neste år. Disney har allerede annonsert at Sverdet i stenen og Alladin også skal transformeres til lerretet igjen. Nå skal også Løvenes Konge og Mulan bli filmatisert.

Selv i 2016 er det lett å rynke på nesa når filmer som Løvenes konge skal bli “ekte” film som man kalte det før. Hvis de ikke investerer nok penger for å få dyra til å se ekte ut blir det en fiasko. Men dette er Disney. De har penger. Håper løvene blir naturtro og vakre, om de da ikke vinkler fra et helt annet ståsted. Men Mulan da! Av alle disse filmene vi venter på må jeg si at Mulan høres mest spennende ut! En flott historie som foretar seg i vakre Asia. Jeg har allerede store forventninger.

Det disse filmene har til felles er at historiene ofte tar en litt annen vinkel enn tegnefilmene. Maleficent kommer fra historien om Tornerose men prinsessen spilte ikke hovedrollen denne gangen. I Alladin sin spillefilm ryktes det om at det er Genie(ånden) som skal pryde mesteparten av filmatiseringen. Altså kommer ikke filmene i ny forkledning men vi kan dykke enda dypere inn i universet og bli enda bedre kjent med figurene vi elsker. Gleder meg til teasere etter hvert!

 

 

Hva synes du om at Disneys klassikere blir spillefilmer? Hva gleder du deg til?

 

 

 

Kilder: Side.no, imdb.com

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg