Mondays

Foto: pixabay.com

Mandag. Den dagen i uka du får helt blanke ark. Ny uke, nye muligheter. Kanskje du til og med får noen fargestifter til om du er riktig så heldig.

Mandag. Ordet som smaker vondt og surt i munnen. Selv etter en tannpuss. Ordet som er så langt og vanskelig å si, selv om det bare er på seks bokstaver.

Mandag. Dagen du setter standarden for resten av uken. Hvis du tråkker feil kan brått hele uken bli katastrofal. Et minefelt av muligheter, feiltakelser, flauser, gleder og mål.

Mandag. Dagen du må betale for alt som var gøy i helgen. En regning som ofte er dyr og tung å svelge. Men også gode minner som varmer kroppen helt ut til fingertuppene.

Mandag. Dagen som skaper balanse igjen. Dagen som ingen prissetter men som må til. For ingen bok er komplett uten en begynnelse. Ingen nyhetssending er forstålig uten begynnelsen. Ingen låt er bra uten en god start. Verken du eller jeg er komplett uten en fortid. En begynnelse er nødvendig. I mellomtiden kan vi ikke gjøre annet enn å glede oss til slutten.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg