I’ll be back

Jeg har hatt hodepine nesten hele uka. Jeg stresser hele tiden. Jeg klarer ikke å konsentrere meg om skolen eller hvordan det ser ut hjemme. Jepp, jeg jobber ved siden av studiene. All the time for tia. Kjenner at det blir litt for mye. Hatt 3 jobber det siste halvåret. Jeg har ikke rekkt å forbedre meg til forelesninger slik jeg ønsker, og det går ikke. Fortsetter jeg sånn kommer jeg til å falle ut.

Nå er det snart på tide at jeg tenker litt på meg selv. Tar vare på meg og kroppen min. Tar meg tid til en god natts søvn. Trene og spise sunt. Ikke bare enkle løsninger fordi hodepinen er uutholdelig og stresset gjør meg matt. Blir som regel i dårlig form når jeg stresser for mye også. Kjenner sykdommen sniker seg innpå. Så nå er det nok.

Så jeg er snart tilbake. Ganske snart. Med filmtips og alt jeg liker å skrive om. Ikke fordi jeg føler det er en plikt men fordi jeg har lyst. Jeg hater slike blogginnlegg som unnskylder seg for at de ikke har blogget i det siste. Det er ingenting å unnskylde seg for. Man blogger fordi man har lyst, ikke fordi man må. Og jeg har lyst. Så snart jeg får energien og tiden min tilbake. Gleder meg!

Ha en god helg så lenge, så ses vi om litt 😉

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg