Ukens film-tips

Denne ukens film-tips er fra 1998 med Bruce Willis, Miko Hughes, Alec Baldwin og Peter Stormare. Filmen fikk to priser. Bruce Willis fikk en Razzie for sin rolle. Ikke så rart, for dette er ikke hans beste film. I motsetning fikk Miko Hughes en Young Artist Award for Best Perfomance i en spillefilm. Til tross for Willis fattige prestasjon, er filmen spennende, vakker og interessant. Tolkningen av den autistiske gutten løfter filmen høyt opp.

Miko Hughes gjør en helt fantastisk rolle i denne filmen. Han tolker karakteren sin på en helt fantastisk måte. Jeg fikk gåsehud første gangen jeg så filmen. At en ung gutt kan ha så mye talent. Nesten rart at han aldri har landet særlig store roller igjen. Men det kan umulig være hans evner som er grunnen til det.

En autistisk gutt som elsker gåter løser en hemmelig kode. Snart er foreldre døde men gutten er ikke å finne. FBI-agenten Art Jeffries mistenker at det står noe mer bak. Det får han snart bekreftet når han må beskytte gutten mot sine egne som ønsker gutten død for hva han vet.

Ukens film-tips: Mercury Rising

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg