Hva kan tjukke mennesker gå med om sommeren?

Det er flere og flere som slenger seg på bølgen med å vise frem kroppen sin som den er, og det synes jeg er helt fantastisk! Mange viser fram sittevalkene og hvor mye vinkel og lys har og si, for det har nemlig mye å si! Instagram, stranda og sommeren er for alle!

Så hva kan overvektige mennesker gå med om sommeren? Hva faen vi vil! Det er sommer, sol og tusenvis av grader ute, skulle man ikke kle av seg litt på kroppen da? Kan ikke gå rundt i genser og langbukser på slike varme dager som nå. Alle har rett til å føle sola på kroppen og kjenne på hvor utrolig flott sommeren er! Hva vet vel vi. Han overviktige du tenkte stygt om med strekkmerker på låra, er kanskje på en lang reise for å gå ned i vekt. Det er ikke gjort på en to tre og miste mange kilo, og da må man vel få lov til å nyte sommeren uansett.

Hvem bryr seg om strekkmerker, kviser, eksem, litt hengete hud, litt ekstra vekt, noen kjærlighetshåndtak, arr eller pigmentflekker? Det er menneskelig!!! Og mennesker liker å nyter varmen. Så la oss nyte sommeren mens den er her alle sammen! Istedenfor å vente på at den skal gå over for å slippe å gå ute i ukomfortable klær, for du er fin som du er. Det er vi alle! Vi er dritfine! #finsomjeger

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg