Water tap

Sommeren og sola får lissom ikke helt bestemt seg. De siste dagene har det vært mye frem og tilbake. Så vi får bare slenge oss ut i sola når vi først har sjansen. 

Men en ting som er viktig når det først er varmt er å få i seg rikelig med væske. Da er vann det mest naturlige og sunneste valget, og en måte og alltid ha kaldt og fristende vann tilgjengelig på er å ha en tappekran. Ikke minst er de så stilige. Det var faktisk mannen i huset som var mest ivrig på å investere i en. Vi kjøpte to i ulike størrelser på Clas Ohlson. Jeg har sett de har andre steder også, men enkelte steder som Kremmerhuset er det ganske dyrt.

Bare husk at man må lette på lokket for å få noe vann ut av krana. Hvis ikke kommer det ikke noe vann. Dessuten lærte jeg også i går at bringebær er veldig dumt da de setter seg fast i tappen, haha. Men vi fikk det ut igjen altså. Null problem. Men sitron og limeskiver er naturligvis ikke noe problem da. Det er godt å tilsette vannet med litt svak. Jeg er egentlig ikke så glad i vann, så må ha noe i det. Det er kun på trening jeg foretrekker rent vann uten noe i. Men når det er i en så fin tappekran som dette så kan man ikke klage.


 

4 kommentarer

Siste innlegg