Kan moralpreken la SKAM være i fred?

Hei, jeg er 25 år og liker SKAM. Enkelt og greit. Det er en morsom serie som faktisk bruker ungdom i en ungdoms-serie og ikke 30-åringer meg 70 tonn sminke. SKAM er en underholdene serie med morsomme karakterer. Lets us just leave it to that.

Hvorfor skal alle moralpreke serien i stykker? Er ungdom virkelig så påvirkelige som alle skal ha det til? De er ikke barn lenger. De burde skille mellom hva som er realistisk eller ikke. Hva som er ekte. Hva som kun er ment som underholdning. Jeg stoler på at de kan det. Kan ikke moralprekerne gjøre det og?

Alkohol, slåssing, manipulering, luremus, snus, russebuss, gaming all nigth long, røyking, korte skjørter, eksperimentering, alene hjemme-fester og nudes er noe ungdom opplever enten overbeskyttende foreldre vil det eller ikke. Ingen som lærer noe om livet ved å sitte hjemme med kun gode erfaringer og kun gode minner.

Legger til et bilde fra da jeg var ung og fikk egne erfaringer. Dagen derpå på Nordby i Sverige. Venter på at McDonalds skal åpne.


Foto: Linda Kristiansen

Kan vi ikke bare være enige om at vi digger SKAM og nyte det?

2 kommentarer
  1. Synes SKAM tar ungdomstiden skikkelig på kornet jeg! Det er faktisk sånn det er, trenger da ikke kritisere serien for å være realistisk synes jeg. Er forøvrig skikkelig hekta jeg og! 😉 hihi

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg