White is the new black

Jeg har aldri vært noe fan av hvite klær eller sko. Det blir jo skittent og grått med en gang. En liten feil å de hvite skoa eller genseren er ødelagt for alltid. Skal man spise taco med hvite klær på burde man stappe en serviett ned i genserhalsen, og makrell i tomat kan du bare glemme. Å åpne den boksen med hvite klær på er som å gå gjennom et minefelt. En liten dråpe som spruter på deg er nok til at du må skrubbe med Zalo og Vanish, med øya fulle av tårer som oversvømmer hele huset. Livet er over.

Foto: pixabay.com

Men hvit er i vinden for tiden som aldri før. Selv jeg må innrømme at hvit er en fin og sommerlig farge som passer ypperlig til solkysset hud. Dessuten bugner det av hvite og delikate sko i butikkene, og det er vanskelig å ikke la seg friste av herlighetene.

Tidligere har hvit vært en sommerfarge men i år er hvitt allerede hipt akkurat nå. Så hvis man skal investere i noe hvitt hvordan holde det rent? Spesielt sko. Hvordan holde de rene?

Trendbyen som jeg blogger for har skrevet noe tips til hvordan du skal holde hvite sko rene lengst mulig. Les om det her: http://trendbyen.no/skjonnhetstips-for-hvite-sneakers/

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg