Scary lips

Man skal kanskje ta alt man leser på nettet med en klype salt, men noen ganger blir man veldig påvirka. Når noen sier du kan få lettere kreft, hormonforstyrrelser og allergi av noe man er avhengig av, ja da blir man lett påvirkelig. For i forrige uke presenterte Forbrukerrådet denne leppepomadetesten som de fleste sikkert har fått med seg nå.

Hvis ikke finner du det her: http://www.forbrukerradet.no/test/tester/leppepomade/ og her: http://www.nrk.no/norge/forbrukerradet_-4-av-5-leppepomader-kan-vaere-farlige-1.12891379

Jeg blir i hvert fall litt skremt og bekymra når man leser ting som dette, om produkter jeg bruker daglig. Så jeg har nå rydda fram alle de jeg har som kom dårlig ut i testen, og kjøpt noen nye.

Så er det da noen som tydeligvis kritiserer denne testen, og det er ofte fint å være litt kritisk og. Men jeg ser mer på denne kritikken som en persons mening. Dessuten blir jeg ikke beroliget av å høre at noe er godkjent i EU. Det finnes for mye korrupt her i verden til at jeg skal kunne stole på det alene.

For hvorfor har det tatt så lang tid for Stevia og komme inn på markedet som søtningsmiddel? Svaret er Aspartam og penger. Men det er en helt annen diskusjon. Poenget er at man ikke kan stole på alt som blir sagt øverst på rangstigen heller. Noen konklusjoner må man ta selv.

Les om kritikken her: http://www.nrk.no/norge/mener-forbrukerradet-skaper-leppepomade-frykt-1.12903127

Så inntil videre velger jeg å være på den trygge siden inntil noen eventuelt motbeviser testen. Jeg sjekket stoffene de nevnte opp mot Aco sin leppepomade også, og fant ingenting. Så jeg holder meg til disse to framover.


 

Har denne testen påvirket din leppepomadebruk?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg