Noe ille kommer til å skje

Det har skjedd så mye bra for meg i det siste. Eller egentlig bare to ting. Men de to tingene er så absurde at nå er jeg rett og slett redd det skal skje noe ille neste gang. Ikke bare er Trendbyen oppe og går men jeg har fått ny jobb.

Jeg ble ringt på tirsdag var det vel, og ble invitert på et møte. Der ble jeg bare mer og mer målløs. Jeg er så heldig at jeg skal skrive og ta bilder for Fredrikstad Sentrum Magasin. Herlighet! Jeg? Joda, en jobb som høres så spennende ut og jeg kan skrive! Jeg skal skrive og bli flinkere, for penger. For ikke å snakke om hvor gøy det er at jeg kan sette dette på cven. Håper det er et pluss når jeg er ferdig med bacheloren min.

Er så glad om dagen! Men jeg er vanligvis ikke så heldig at ting kommer så lett og tilgjengelig som om det var skjebnen. Derfor er jeg rett og slett litt redd det skal skje noe ille. Jeg fikk ikke vært med på fjelltur i helgen. Men det er jo en filleting! Nei, det er nok noe mye verre. Uff, something bad is going to happen to me. I’m sure of it.

Nei, jeg krysser fingrene for at jeg bare har fått tilbake litt karma min vei. Hardt arbeid lønner seg. Følg drømmene dine, alltid ♥

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg