Dyne for world peace

Tror du ikke verden hadde vært et bedre sted om alle hadde hatt en digg dyne? Det tror jeg. Finnes det noe som er diggere enn en fluffy dyne med nyvasket dynetrekk? Nei, det er ikke mye som slår en ren dyne som lukter godt. Dyna kan redde en hvilken som helst krise!

Når du er alene kan du kose med den. Når du gråter kan du tørke tårer med den. Når du ler høyt kan du dempe deg ved å grave ansiktet ned i den. Når du fryser varmer den deg. Når du trenger en klem kan du bre den rundt deg. Når du bli flau kan du gjemme deg i den. Ser du på skrekkfilm kan du gjemme deg bak den. Når du vil føle deg trygg kan du legge den over deg. Når det er for lyst kan du dra den over hodet. Dyna gjør livet rett og slett bedre!

Hvis jeg er litt nedfor er det ingenting som trøster bedre enn å hente dyna å sette på noe junk på tv. Fryser jeg og ingenting hjelper, så kommer ofte samboeren uoppfordret med dyna. Da kan jeg ikke bli stort lykkeligere! Når jeg er syk er også dyna en stor trøst og en god venn.

Så siden det er kvinnedagen i dag oppfordrer jeg alle kvinner til å ta fram nettopp dyna. Slækk i sofan med favorittprogrammet og dyna. La kællen fikse middag eller bestill take away om du er alene. Er det sol ute hos deg og? Ta med dyna ut på veranda og nyt en utepils eller et glass med noe godt i sola. Har du vært oppe siden før hanen galte? Ta deg en velfortjent powernap under dyna.

Nyt kvinnedagen jenter og guds gave til mennesker; dyna! ♥

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg