Hjem kjære hjem

Etter venninnekveld og prat om interiør og farger i går så er jeg blitt så inspirert til å gjøre noe hjemme. Jeg glor meg i hjel på pinterest etter ideer og tips. Er så mye fint og kult man kan gjøre! Og alt er ikke så dyrt og vanskelig å få til som man skulle tro heller.

Min største unnskyldning for å ikke gidde å gjøre noe hjemme er at huset trenger oppusning og det har vi ikke råd til før jeg er ferdig på skolen uansett. Men må bare gjøre deg beste ut av det så lenge. Jeg gjør nesten ikke noe med mindre det er jul og en ny årstid. Det må jeg slutte med, vil forandre mye oftere! Om det så bare er å gjøre noe kult ut av stuebordet til helgen.

Både Lars og jeg er glad i natur og massivt treverk og jeg håper vi har råd til å ha vår drømmestil en dag, men nå leker jeg med ideen om mer farger. Ikke mye men bare litt. For å prøve å bryte med alt det andre naturlige. Tror det naturlige vi ellers liker kunne vært veldig kult med et hint av mer farger. Så etter å ha sett på The Elementary er nå den stor drømmen å ha en rødt spisebord. Stolene trenger ikke å matche. Men et julerødt spisebord synes jeg hadde vært skikkelig stilig. Jeg har alltid vært veldig glad i lilla, men nå begynner jeg å blitt litt lei av at det er lilla hvor enn jeg snur meg. Rød er min nye favorittfarge! Dyp digg julerød! Det er sikkert strengt imot fargene som er in nå, men jeg seiler som regel min egen sjø, hehe!


Foto: pixabay.com

Mine inspirasjons-sider akkurat nå er; http://sostrenegrene.com/no/http://kremmerhuset.no/http://www.halvorbakke.no/ og https://no.pinterest.com/.

Har dere noen gode tips til billige og fine løsninger eller bra interiørsider?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg