Hvis du kunne

Hvis du kunne reise tilbake i tid, ville du gjort noe annerledes? Hvis du kunne dra tilbake med den kunnskapen du har nå, hva ville du gjort? Hvis du kunne gjøre noe på nytt igjen med den livserfaringen du har nå, ville noe vært annerledes?

Hvis du kunne kranglet en gammel krangel på nytt, ville du sagt det samme? Hvis du hørte en trist nyhet på nytt, ville du reagert på samme måte? Hvis du kunne oppleve din lykkeligste dag på nytt, ville du satt mer pris på den?

Hvis du kunne gått forbi en som gråt en gang til, ville du gått forbi igjen? Hvis du kunne sett en som hadde gått seg bort en gang til, ville du fortalt veien? Hvis du kunne se en som bar tungt en gang til, ville du hjulpet dem å bære?

Vi skulle nok gjort mye annerledes om vi fikk mulighet. Men man får ikke gjort noe med det som har skjedd uansett. Gjort er gjort og skjedd er skjedd. Vi får heller prøve å vokse som mennesker og ta med oss erfaringene som rustning og sverd i livets neste kamp. Enn så lenge må vi være her og nå. Hvem vet hvor lenge det er. Så nyt det. Nyt livet. Nyt.


God helg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg