Blomstertips til både gutter og jenter!

Det er veldig digg å kjøpe friske blomster en gang i blant. Hadde det ikke vært så dyrt skulle jeg gjort det oftere. Men det hender jo at man finner billige roser. Denne buketten har jeg kjøpt på Europris av alle steder til 40 kroner tror jeg det var, hehe! Men varte nesten en uke, så synes ikke det var så ille. De var veldig fine gjennom helga som var i hvert fall. Men nå er dem på hell og egentlig bare til å kaste.

Men det er nettopp det man ikke burde! I det de begynner å deppe med hodet sitt burde man ikke bare kaste dem med bruke dem på nytt. Hvis du tar av kronbladene kan du nemlig bevare pynten litt til. Rosene er ikke så pene lenger, men ta av de ytterste kronbladene og kast de. Det er bare de ytterste som er brune og stygge. Mens de inni kan fortsatt brukes. Så ved å dra av eller brekke av de pene kronbladene som er igjen kan man pynte bordet til et hyggelig bord til venninnene kommer på besøk. Eller gjøre det romantisk til en middag men kjæresten.

Det er derfor dette er et tips til dere mannfolk også. Hvis der er så søte og tar med roser hjem til kjæresten deres får dere nok noen poeng i boka. Men tenk så mange aksjer dere får i banken ved å bruke de en gang til ved å ta av kronbladene før de er helt visne, og bruke de til å pynte badekaret med eller sengen for en romantisk aften. Gjenbruk er tingen!


 

4 kommentarer
  1. Et godt tips! Hvorfor ikke få enda bedre utnytte av disse vakre blomstene. Skal jeg huske på til neste gang jeg handler inn eller får en bukett 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg