En tur til Nordens ark

I går foreslo samboeren en spontantur til Nordens Ark i Sverige. Det var dagen derpå for meg men å si nei til å se så fine og nydelige dyr, og samtidig støtte en så god sak. DET er vanskelig. Så vi kjørte ned og koste oss til parken stengte. Elsker denne parken!

Nordens Ark er en stiftelse som jobber for at utrydningstrua dyr skal ha en framtid. De avler, oppfostrer, forsker og sprer kunnskap om mangfold av dyr. De fleste dyr som blir født i Nordens ark blir satt ut i naturen igjen der den hører hjemme, men noen blir også sendt til andre parker for avl. Det er viktig å bytte på de rundt så det ikke blir innavl.

Dyrene i Nordens Ark har optimale forhold. De har et miljø som skal være så tilnærmet deres vanlige miljø og liv som mulig slik at de en vakker dag kan være frie igjen om bestanden deres endelig er utenfor fare.

Jeg syns inngangsbilletten er litt dyr, særlig for en student. Men med tanke på hva jeg støtter ved å dra kortet så kan jeg ikke gjøre noe annet enn å smile.

Har dere vært i Nordens Ark før?

4 kommentarer
  1. Gøøøy! Virker som om dere så mer nå enn sist gang vi var der 🙂 Men skjønner jo at dyrene trekker inn når det regner så fælt 😛

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg