We are the world?

Hva er det for en verden vi bor i? En verden som kriger. En verden som hater. En verden som liker å gjøre narr av hverandre. En verden som kritiserer alt. En verden som setter makt høyere enn vennskap og familie. En verden som ikke kan finne fred og harmoni. En verden i kaos. En verden som setter ting før mennesker. En verden som prisetter penger mer enn mennesker.

Hva er det for en verden barna våre skal vokse opp i? En verden som forteller deg at du ikke kan skille deg ut. En verden som forteller deg at du ikke er verdt noe. En verden som sier at du må se ut som alle andre. En verden som aldri gir deg ordet. En verden som sier at det er greit å forandre på utseende. En verden som sier at alle kropper må være like. En verden som sier at du må ha toppkarakterer for å være noe. En ødelagt verden de må bruke hele livet på å rydde opp i og redde.

Hva er det for en verden vi skal dø i? En verden der vi syns synd om dem som fortsatt er igjen. En verden med mer sult og fattigdom enn det vi begynte med. Vil det eksistere en verden igjen å dø i, i det hele tatt?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg