Can you recommend a COCKtail?

På lørdag blir det cocktail-party og jeg funderer på hva jeg skal lage meg for noe. Elsker strawberry daiquiri men vil prøve noe nytt. Jeg ser etter noe som er så og si enkelt å lage. Noe som ikke krever all verdens bartender-skills. Noen som ikke krever mange dyre ingredienser. Og som smaker dritdigg.

Sett litt på noen drinker. En som heter Bay breeze og en som heter Woo woo. Lurer på å teste disse kanskje men vet ikke om de er gode da. Noen som har prøvd disse og vet om de er så gode som de høres ut som? De høres friske ut og det liker jeg. Det kan ikke være for søtt.

Noen som kan anbefale noe enkelt og godt? Ikke rom og cola… Hehe!


foto: pixabay.com
 

4 kommentarer
  1. Jeg drakk masse cocktail i USA, men jeg husker dessverre ikke hva de het eller hva det var i dem. Men de var kjempe gode… ikke akkurat så mye til hjelp da men.. Hehe.
   Noe sitron opplegg 🙂 Lykke til med cocktail making! 😀
   Strawberry Daquiry er utrolig god! Bare pass på å ikke putte i for mye sprit og knuse for mye is.. Det gjorde vi og det endte med at jeg ble SKIKKELIG full.. Som i – for mye full – som i ikke gøy i det hele tatt og skikkelig dårlig! Huff.. så nei, vær forsiktig med blandingsforholdene! 😀

  2. Har drukker woo woo flere ganger, og det er kjempegodt 🙂
   Men min favoritt er og blir Pina Colada <3 <3 <3 Jeg lager bare med ananasjuice, en boks med light kokosmelk (den lette er klumpfri så du slipper blender), og rom - gjerne litt Malibu også om du har, men det er ikke noe must.. Veldig sommerlig da, men naaaaaaam!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg