DIY for valentine

I dag tenkte jeg å tipse om noe veldig enkelt du kan lage til valentines day. Dette er så enkelt og lett at alle kan klare det, og det krever ikke mye.

Du trenger: et glass, sløyfebånd, klistermerke til å skrive på og pen.

Jeg brukte et glass jeg kjøpte på Ikea for en stund siden men det er bare og bruke et hvem som helst glass som du liker. Sløyfebåndet kan være i hvilken farge du vil. Jeg mikset disse fargene av noe restebånd jeg hadde liggende. Men et rødt bånd er kanskje mer romantisk. Det svarte klistermerket er til å skrive på, og det er fra Søstrene Grene. Men det går også an å skrive på en lapp som du huller ut med hullemaskin, og fester med båndet.

Så hva er det vi har lagd? Jo, date-jar! I dette glasset kan man enten spare penger til en skikkelig date eller skrive lapper med hva man skal gjøre på date. Som for eksempel; kino, middag, massasje, skuespill, lage tre-retters sammen, badeland, klatre, go-kart og spa. Hvis man ønsker og spare opp penger til date night kan man for eksempel samle penger fra alt man panter, små vinnersummer i lotto eller mynter og løspenger som slenger rundt. Eller hvis man vil kan man bruke date-jar til både ideer og sparing!

Så det kule med dette glasset er at man trenger bare et glass og pynte det romantisk og fint som man vil egentlig. Forhåpentligvis blir man flinkere til å ta seg litt fri og bruke litt tid på hverandre i en hektisk hverdag og programfulle helger ♥

Happy dating! ♥

4 kommentarer

Siste innlegg