Today it goes

Jeg skal snart til frisøren min å klippe meg. Snart et år siden sist. Jeg er ikke akkurat flink til å dra til frisøren, hehe! Fikk et skikkelig spontant innfall i går kveld om å bestilte time. Drar rett fra frisøren til jobb så får ikke vist dere hvordan det ble før i kveld. Håper det blir bra!

Ble litt skeptisk når jeg våkna i dag, men jeg skal gjennomføre det. Jeg elsker håret mitt, men nå har jeg hatt langt hår ganske lenge. Så nå er det på tide med litt forandringer. Dessuten syns jeg det ikke er noe fint med langt hår når man har litt ekstra vekt. Syns det rammer inn vekta på en måte, hehe. Men det er bare min mening. Er jo litt deiligere med litt kortere når vi går i mot vår og fint vær og. Nå gjenstår det bare å få frisøren til å klippe en del. Føler ho klipper for lite hver gang når jeg sier at ho kan ta en god del. Føles ut som om hun syns de er vondt å klippe av så mye, hehe!

Dette er de siste bildene av mitt lange hår ♥

2 kommentarer
  1. Så spennende 😀 Selv klipte jeg vekk masse av håret mitt for et år siden, men nå har det vokst ut igjen. Det var deilig å få det vekk, men også veldig deilig å få det tilbake igjen, hehe 😛

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg