Et A4-liv

Når jeg var fjortiss ønsket jeg alt annet enn et A4-liv. Det hørtes så forbanna kjedelig ut. Rutiner inn og ut resten av livet? Nei, takk! Jeg klarte ikke å se meg selv med det stereotypiske familielivet.

Men så ble jeg litt eldre. Jeg var snart ferdig på videregående og måtte finne ut av hva jeg skulle gjøre. Plutselig ønsket jeg meg et A4-liv igjen. For det hørtes så mye enklere ut enn å finne en jobb innen medier og kommunikasjon, som jeg gikk på videregående. Det hørtes lettere ut å bare finne et studie, gjøre det ferdig og få jobb. Men jeg visste ikke hva jeg ville bli. Hva jeg skulle studere eller jobbe med. Hvordan fant man denne veien som førte inn i et enkelt og trygt A4-liv?

Så etter å ha surra bort år på å finne ut hva denne trygge og stabile jobben med et tilhørende A4-liv skulle være. Så har jeg konkludert med at jeg ikke er skapt for et A4-liv. Jeg klarer jo ikke å opprettholde noen rutiner. Livet er også for kort. Jeg vil ta sjanser og følge drømmene mine. Det er deilig å ha fri hver kveld og hver helg, men så lenge jeg gjør noe jeg liker så har jeg ikke noe imot å bruke kvelder eller helger på å jobbe mot drømmene mine. Jeg er ikke redd for å studere videre innen medier lenger. Jeg har alltid likt medier og drømmen er å jobbe med det. Hvorfor skal jeg finne meg i en annen bransje det er lettere å få jobb i, bare fordi det høres enklere ut? Jeg har blitt mer voksen på disse åra jeg surra vekk og endelig er jeg klar for det rette valget. Drømmen. Drømmene.

Noe A4 må man kanskje ha. Man må ha noen regler og rammer. Men det er også viktig å leve livet som man selv vil. Ikke etter hvordan samfunnet eller andre forventer at du skal leve det.

2 kommentarer
  1. Man trenger så absolutt de menneskene som orker å jobbe etter kl 16:00! Stå på 🙂
   Hilsen “gammel medstudent”

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg