Knock knock. Who’s there? Rutine!

Hvordan har mandagen vært så langt? Et slag i trynet si. Jeg var spent på motivasjonen i dag tidlig. Jeg har ikke skole før på torsdag. Men rutiner og gode vaner må fortsatt på plass igjen. Ikke minst treninga. Det var den jeg var mest spent på idag egentlig. Kom jeg til å orke? Ville jeg klare å ta meg sammen? Vet du hva? Det gjorde jeg!

Jeg har hatt en styrkeøkt her hjemme idag. Neste gang blir på onsdag, og så på fredag. Jeg skal framover prøve å ha tre styrkeøkter i uka. Jeg skal også trene kondisjon men det må jeg ta litt mer som det kommer. Lørdager blir i hvert fall en dag, så får jeg se hva det blir til de andre dagene. Gleder meg til våren nå. Jeg er egentlig veldig glad i å løpe ute. Men den dørstokkmila ødelegger noen ganger. Snø er heller ikke noe særlig å løpe i syns jeg. Så jeg håper jeg kan holde målet om tre styrkeøkter i uka fremover i tillegg til kondisjon. Det tror jeg blir bra. Samboeren og jeg går også tur nesten hver kveld. Er jo et lite pluss det også. Er så deilig å få frisk luft før man skal legge seg.

Dette året håper jeg på bedre treningsrutiner og bedre vaner til en sunnere og sterkere kropp med mer energi. Jeg må bare begynne litt pent. Det er typisk meg og sette svære mål, og så bli skuffa for at ingenting gikk i boks. Man mister ikke ti kilo på en uke. Man får ikke sixpack av fem situps. Resultater tar tid. Man må bare nyte reisen fram til målet istedet.

Jeg har tatt “før-bilder” i dag. Men tør ikke å vise de frem enda. Det kjennes forferdelig ukomfortabelt. Hvis jeg ser at jeg er på vei til å oppnå noen mål, så kanskje jeg deler de ved en senere anledning. Jeg håper det skal bli gøy å se tilbake, og at jeg aldri kommer tilbake til slik jeg føler meg nå igjen.

Har dere noen mål for kosthold og trening i år? Kom gjerne med tips! Kanskje vi kan motivere hverandre? 🙂

2 kommentarer
  1. Hey Anneli,
   I just discovered your blog…and I already like.
   Just wanted to wish tou a Happy New Year 🙂 greetings from Italy 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg