Mine beste innlegg gjennom året

Nå som året snart er omme har jeg tenkt litt over det første bloggåret mitt. Jeg startet etter nyttår i år og var så gira. Blogging er gøy! Men også mye jobb. Selv om ikke alle ser det. Det ble en pause på meg gjennom sommerhalvåret. Det var altfor mye tung jobb og for mange tanker oppe i hodet. Det var innskjæringer i firma jeg jobbet i. Jeg måtte bytte jobb og jeg begynte å lure på skolegang igjen.

For å komme seg noen sted her i verden må man enten være veldig heldig, like å bli brun på tunga eller ha utdanning. Så jeg søkte meg inn på skole igjen og håpet det skulle gå bedre enn sist. Men når jeg sto på venteliste på førstevalget som jeg trodde var så riktig, og kom inn på andrevalget så ble jeg usikker. Digitale medier. Det hørtes skummelt ut. Jeg begynte å tenke på jobbmuligheter og fremtidsplaner. Gjennom mitt første valg ville jeg kanskje fått en trygg jobb etter en stund. Men dette hadde jeg begynt på før. Og ville jeg trives i en slik jobb resten av livet? Hadde jeg nok tålmodighet? Det første valget var enkelt å ta, det andre var riktig. Og det er gjerne de riktige valgene som er vanskelige. Jeg holdt meg for øya og valgte det jeg alltid har hatt en lidenskap for; medier. Det er skummelt å velge noen gøy fremfor noe trygt. Men jeg har ikke angret enda. Jeg synes det er kjempeinteressant å få et så dypt innblikk i digitale medier og gleder meg til alle tre åra. Noen fag er mer moro enn andre selvfølgelig.

Så ja dette studie har fått meg på rett kjøl igjen føler jeg. Jeg må bare jobbe hardere og hardere for det jeg vil. Jeg angrer på at jeg ikke jobbet hardere gjennom høsten. Det er rett og slett litt uvant å være student igjen. Men nå er det skjerpings. Nå som blogging er gøy igjen også, skal jeg skjerpe meg skikkelig. Jeg skal bli en bedre student, jeg skal bli en bedre blogger og et bedre medmenneske. Jeg skal virkelig jobbe for drømmene mine. Man kommer ingen vei ved å glo i veggen, og ikke blir jeg yngre heller. 

Så for å feire mitt første år som blogger, her er mine mest leste og beste innlegg gjennom året:

Foto: Andrew Koonce

http://annelicharlott.blogg.no/1420313728_ekte_kjrlighet.html

http://annelicharlott.blogg.no/1421516165_dette_er_ditt_liv.html

http://annelicharlott.blogg.no/1426335797_alle_mennesker_er_vak.html

http://annelicharlott.blogg.no/1448295762_trenger_ikke__vre_s_d.html

http://annelicharlott.blogg.no/1447510303_misunnelig_p_klisskla.html

http://annelicharlott.blogg.no/1448916524_bygg_deg_opp_ikke_ned.html

http://annelicharlott.blogg.no/1449488209_07122015.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg