Weekend where are you???

What a week! Den har heldigvis gått fort. Er så sliten og trøtt. Har jo ikke jobbet så mye før jul på grunn av eksamen, og i tillegg vært syk. Så når jeg brått skal jobbe fire dager på rad, så er ikke denne utrente kroppen så fornøyd, hehe! Jobber til halv elleve om kvelden, så å stå opp tidlig for å gjøre noe fornuftig før jobb igjen er jo nesten dønn umulig. Etter eksamenslesinga har jeg snudd døgnet helt på hodet. Det blir ikke lett å stå opp klokka fem på mandag nei, huff! Men da jobber jeg i hvert fall dagvakt,  og da føler jeg at jeg får gjort mer ut av dagen.

Så denne uka har jeg egentlig sett ut som en trøtt zombie og har ikke vasket håret på fem dager, og etter jobb idag skal jeg kjøpe en gave som må leveres i kveld før jeg skal hjem i dusjen og gjøre meg klar til fest. Haha! Lykke til Anneli! Må mye redbull og burn innabords her for å være noe selskap ikveld tror jeg. I tillegg til at jeg ikke rekker å vaske hårtet. Turte ikke å gjøre det før jobb heller, da tørker det aldri siden jeg jobber i et kjøleskap, hehe! Det hadde bare blitt kaldt og jeg hadde nok blitt syk igjen. Kan man ha en hel flaske med tørrshampoo i håret på en gang? 😛

Men men. Jeg bryr meg egentlig ikke noe om stress så lenge det omhandler noe gøy. Stresser jeg noen hvis jeg sier at jeg ikke har kjøpt en eneste gave enda? Haha. Tar det imorra. Da blir det den store shoppingdagen. Og det jeg eventuelt ikke skulle rekke da får jeg ta sammen med mannfolka på lille julaften. Men jeg stresser ikke. Hva skal jeg stresse for? 

Legger ikke ved noe bilde av det trøtte og sletne trynet mitt i dag, haha! I dag blir det et stemningsfullt julebilde i stedet. Kanskje jeg popper innom senere når jeg ser mer menneskelig ut.

Gooood helg!


Foto: pixabay.com

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg