Pakke, pakke, pakke!

Leverte pus hos dyrlegen ista, skal steriliseres stakkars. Var vondt å dra fra ho. Blir vondt å dra på jobb snart når lille pus er helt alene hjemme uten store pus også. Uff. Håper alt går bra og at store pus kommer trygt hjem igjen i god form.

Men på vei hjem hentet jeg pakke på posten, yey! Dette er ikke noe reklame eller en annonse, har langt ifra lesere nok til sånt. Men vil fortelle om denne Glossybox-greia uansett. Det var nemlig en pakke fra dem jeg hentet. Jeg fant nemlig en sånn spesiell eske de hadde nå før jul som man kan bestille utenom abonnement. Jeg har da ikke abonnement, syns det kan bli litt dyrt i lengden. Men ville unne meg noe ekstra før jul med denne esken, og gud så fornøyd jeg er! Jeg betalte 329 kroner for esken, men produktene oppi er verdt over 1000 kroner! Veldig fornøyd med utvalget av produktene, og man kan ikke bli annet en glad når ting er pakket så pent inn.

Pakker!

Åpnet pakken fra pakkekalenderen først, og der lå det en dritsøt duk! Den blir perfekt på bordet etter nyttår når jula skal ut.

Og så den andre pakken!

Utrolig fin eske! Kanskje jeg bruker den til å pakke inn en gave til jul. Trenger jo bare å dekke til logoen og ha en sløyfe rundt så blir det kjempefint.

Ta-dah!

 

Ligger med en liten brosjyre der det står litt om produktene og hva de egentlig koster.

Det fine med glossybox er jo at man får testet ut ting man ellers ikke ville testet ut. Kanskje man finne noen nye favoritter. Gleder meg til å prøve ut produktene!

Ha en fin torsdag dere!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg