Les en julebok i jula! Les denne!

Jeg vil tipse dere om en utrolig fin julebok dere bare må lese i jula. Jeg har sikkert tipset om den før, for den er så fin. Den er veldig lett å lese og er ikke så altfor lang, så det er en perfekt bok for jula. Kan hende de eldste barna vil like den også.

Hvis dere ikke har hørt om katten Bob før, så er det da en katt som dukket opp i oppgangen til en eksnarkoman som prøver å få livet på bena igjen. De finner hverandre og gir hverandre så mye glede og omtanke. En utrolig fin historie. Det er da denne eksnarkomanen James Bowen som har skrevet boken. Ja, dette er en sann historie. Han har skrevet flere bøker om katten Bob som nå er hans faste følgesvenn.

Det vakre med denne boka er at du selv reflekterer over meningen med julen. Bob lærer James meningen med julen, og han lærer oss lesere litt også. Man blir litt betenkt når alt man tenker på selv før jul er å vaske ferdig huset, kjøpe inn julegaver, kjøpe juletre og lage stor og dyr middag. Mens for andre handler det om å tjene nok penger til å i det hele tatt ha mat på julaften. Er de ekstra heldige så kanskje en liten gave. Mens vi sitter med en hel ønskeliste av dyre ting vi omtrent forventer å få.

Denne boka anbefales på det sterkeste!

Her er et lite klipp om dem. Og ja Bob har skjerf. Haha. Mange som hører om dem lager leker og strikker skjerf til Bob ♥

MePaWG7g5FA
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg