Spilltips: 7 days to die!

Skulle egentlig posta dette igår, men hadde det så gøy igår kveld, så glemte hele greia, hehe! Beklager det! Her kommer spillet jeg bare må fortelle dere om, et spill som samboeren oppdaga. Det er et pc-spill vi har kjøpt gjennom Steam. Det koster 170 kr nå, men vi var heldig og fant det på salg. Spillet er fortsatt i alpha selv om det har eksistert en stund, men er fortsatt utrolig gøy. Vi har ikke lagt merke til noen særlig med glitcher. Vi har heller ikke irritert oss over noe som burde være annerledes eller gjort om. Vi har bare kost oss masse og prøvd å lære hvordan vi skal finne ut av ting og hvordan man overlever. Vi har dødd maaange ganger, men det er utrolig bra og morsomt spill! Jeg føler jeg er i en zombie-film. Anbefaler dere og prøve dette spillet. Hvis dere liker spill som for eksempel Rust, så vil dere like dette. Dette er enda bedre men myyye vanskeligere.

7 days to die omhandler tiden etter 3. verdens krig, der et virus oppstår og gjør menneskene til zombies. Her skal vi overleve mot alle odds gjennom looting, crafting, mining, exploring og leveling. Kan nesten kalle det for den mer voksne og mer avanserte versjonen av minecraft. Man kan bygge utrolig mye forskjellig og kan crafte enormt mye. Men ting krever flere deler og prosesser og noen ting må du finne blueprinten til for å lære deg.

I 7 days to die blir det vanskeligere og vanskeligere for hver dag som går. Det kommer gradvis flere og flere zombies hver dag. Om dagen er de ikke så skumle da de kan bare gå. Men om natten løper de. Så da kan det være lurt å holde seg inne. Faktisk så har du ikke noe valg til slutt. Når klokka slår ti må du være inn og holde fortet. Og som navnet tilsier, hver 7’ende dag kommer det en horde av zombies. Det kommer maaange. Men det er gøy!

En ting jeg liker som jeg savner i andre lignende spill, er at her kan man velge om man vil ha kvinnelig eller mannlig karakter. Menn syns kanskje det er kult å være en kul kvinnelig karakter, men jenter(i hvert fall meg) liker ikke å være en robust skjeggete mann. Det gjør noe med spillopplevelsen.

Så ja dette spillet er rett og slett sinnssykt gøy! Vi har i hvert fall ikke gått lei enda. For i motsetning til andre lignende spill, så blir man lei til slutt. Slik som minecraft når man ikke vet hva man skal bygge lenger, og man har “oppnådd” alt. Men her som det blir vanskeligere og vanskeligere så slutter ikke moroa. Anbefaler dette spillet!

 

Her er en som vil hjelpe matfar ♥ Game on!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg