Trenger ikke å være så dyrt

Jeg pleier å lage en liten pakkekalender til mamma hvert år, siden jeg får av henne. Man blir aldri for gammel for pakkekalender. Det trenger ikke å være så dyrt heller. Men i år som jeg har blitt student igjen, så ble det litt dyrt. Så jeg kom opp med en enda billigere versjon. Jeg kjøpte en pakke twist på tilbud og skrapte sammen alt jeg kunne finne av små esker og gaveposer. Jeg liker å kjøpe sånne små ting på søstrene grene av og til når jeg finner noe fint. Og det kom virkelig til nytte nå. Så fant jeg et hvitt papp ark jeg hadde liggende, og klipte det opp i biter. Så skrev jeg på hver av dem 24 grunner til at jeg synes at hun er verdens beste mamma.

Det var faktisk mye verre enn jeg trodde. Man kan være veldig glad i noen, men å ramse opp så mange grunner til at en viss person er fantastisk, er faktisk ikke så lett. Man tenker ikke alltid så nøye over hvorfor man er glad i noen. Man bare er det.

Uansett så la jeg da en lapp i hver eske/pose sammen med to biter med twist. På noen helgedager la jeg også oppi en tepose som jeg hadde fra før. Og på julaften en eksta bit. Enkelt og greit. Det tok bare to små kvelder og slenge dette i hop, men håper det vil glede henne enda mer. Det er ikke alltid så mye som skal til.

Jeg har gjort noe lignende en gang, der jeg skrev et morsomt eller inspirerende ordtak for hver dag. Man kan gjøre mange andre ting også. Vitser, tegneseriestriper klipt ut av avisa, sudoku klipt ut av blader eller aviser, en julefortelling i 24 biter, middagsforslag, ideer til aktiviteter med barna og quiz. Det er uendelig med ting man kan finne som ikke koster så mye. Og det er god uke igjen til deadline. Håper dette kan være inspirerende for noen. ♥

10 kommentarer

Siste innlegg