Noen å hjelpe i jula?

Jeg har fått såååå julestemning idag! Når jeg så mitt første snøfnugg i dag tidlig ble jeg så glad. Det er så vidt det har lagt seg, men å se det dale ned fra himmelen er jo helt magisk. Har hørt på julemusikk i nesten hele dag, og drukket en iskaffe med julesmak fra Tine. Nam! Jeg hadde min aller siste forelesning dette semesteret i dag også. Så da fikk jeg ende mer julestemning av å tenke på at det bare er to eksamener igjen til jul 😀 Jeg elsker jul! Det er genetisk hos meg. Fins det noe mer fantastisk og mer koselig enn jul? The most wonderful time of the year!

Mange som klager på at jula kommer så tidlig hvert år. Men det er vel bare å stenge den vekk til man er klar for den. Folk klager så ille hvert år på at marsipan og julebrus kommer alltid for tidlig. Men hør hør fra en som har jobbet mye i butikk. Det er nå det selger mest faktisk. Merkelig når alle klager på at den kommer for tidlig. Hehe!

Er det forresten noen som vet om noe veldedige arrangementer nærmere jul? Hvor man kan levere gaver til barn som ikke vanligvis får gaver og slike ting? Eller støtte de som ikke har råd til mat på julaften. Eller bare være der for noen som er alene kanskje. Fins det noe man kan hjelpe dyra med i jula? Jeg er åpen for ideer og forslag. Jeg er student, men man skal vel alltids klare å hjelpe til på en eller annen måte 🙂


Har du fått noe julestemning enda? Eller venter du helst så lenge som mulig? ♥

6 kommentarer

Siste innlegg