Misunnelig på klissklasset ditt?

Noen ganger blir jeg nesten kvalm av enkelte par på sosiale medier og ellers i prat med andre. Kjærester som skriver at de elsker hverandre på face, ræva kollasjer på instagram om hvor heldige de er og når man er på besøk til hverandre så klarer den ene nesten ikke å gå på do, for de må holde hender heeeele tiden. Jeg blir litt kvalm av sånn og noen ganger virker det fake. Noen av disse parene er nettopp de som bytter ut partnere før melka i kjøleskapet har gått ut på dato. De skal vise at de er så forbanna lykkelige og så uendelig glad i hverandre. En ting er in real life, men hvorfor på sosiale medier? Er deres kjærlighet så utrolig mye sterkere fordi de viser det på sosiale medier?

Jeg tør sjeldent og si noe om slikt klissklass, for da føler jeg at folk tror at jeg er misunnelig på dem. At jeg ikke har et like bra forhold. Men tvert imot. Jeg har funnet min soulmate, og forholdet vårt er perfekt! Vi krangler, vi ler, vi spiser, vi kjemper, vi erter, vi blir sure, vi blir furte, vi hater og vi elsker! Men vi trenger ikke å vise det på sosiale medier annen hvert sekund. Vi trenger ikke å kysse foran alle venner og familie for å vise hvor lykkelige vi er. Vi trenger ikke å holde hender hver gang vi er ute og går. Vi trenger ikke å være sammen hvert eneste ledige sekund. Vi elsker hverandre, uansett.

Jeg skal ikke gjøre det samme, og avslutte med et bilde av vår ekte kjærlighet, jeg bare avslutter det med å si; Fokuser på forholdet og hverandre, og ikke hva alle andre synes om dere eller deres forhold. Det kan alle andre drite i så lenge dere er lykkelige og gjør hverandre både glad og gærne.

 

 

11 kommentarer

Siste innlegg