Konkurranse på facebook!

I det siste har jeg lagt merke til at facebook renner over av konkurranser. Faktisk såpass mye at vi slår av filtret vårt for hva som er ekte og hva som bare er tull og fanteri. Jeg kom over en konkurranse idag som jeg delte, likte og kommenterte uten å ofre det en tanke. Og når noen av vennene dine har gjort det samme så blir det plutselig mer troverdig med en gang. Selv om de egentlig bare er like lettlurte som deg.

Konkurransen jeg kom over er fra H&M, der de påstår at du kan vinne 20 000 kroner å handle for i en av deres butikker. Som flere ble jeg lurt til dette. Siden heter H&M Norway og hadde et bilde av en H&M butikk. Det skulle ikke mer til å bli lurt.

Men så ante jeg ugler i mosen da det brått poppet opp beskjeder om at H&M har kommentert innlegget sitt. Her melder de om nye konkurranser i det uendelige. Jeg måtte unlike bilde for å bli kvitt det. Og en av konkurransene var at man kunne vinne en Iphone. Hvorfor skulle H&M dele ut en Iphone??? Dessuten gikk jeg inn på siden deres, og denne siden har kun eksistert i 2015 og hadde sånn ca 1250 likes. Da skjønte jeg at dette var tull. Noe så irriterende! Så advarer folk mot å like sånne unødvendige konkurranser som mest sannsynlig bare er tull og fanteri!

Blir jo litt skremt av hvor lettlurt jeg var. Og alle andre som likte og delte. Ser ut til at dette er en trend som lurer mange til likes og delinger. Men for hva? Jeg skal i hvert fall heretter være mer skeptisk til hva jeg liker og deler.

Ikke tro på alt du leser! Har du kommet over lignende konkurranser selv?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg