Klovn

Jeg leser blogger. Jeg blar i magasiner. Leser bøker og aviser. Snakker med mennesker. Ser på mennesker. Hører på mennesker. Surfer på facebook og instagram. Får mange inntrykk. Man blir så påvirka. I hvert fall jeg. Det er så mye fint. Det er så mange gode meninger. Fine historier. Vakre mennesker og flotte ideer.

Så tar jeg en titt i skapet, stua og opp i hodet. Jeg føler det er bare virrvarr. Det er litt av det og litt av det. I skapet mitt for eksempel er det søte kjoler, lekre sko, boheme skjorter og rocka bukser. Det er ingen ren stil. Det er en dæsj av absolutt alt jeg liker. Jeg er en klovn.

Jeg blir så påvirka av alt rundt meg. Jeg kan lese en blogg om en ting og være enig i det, og senere lese en blogg som er imot den tingen. Og da blir jeg brått usikker på det jeg først tenkte om den tingen. Tanker og meninger flyr fram og tilbake som ville fugler. Jeg føler jeg mister meg sjøl brått. Noen ganger må jeg stoppe og tenke. Hva mener Anneli egentlig om det her? Hva syns Anneli om den her? Er den meg? Er dette meg?

Jeg tror det har blitt litt enklere med alderen. Og kanskje det bare blir bedre og bedre hvor eldre man blir. Man lærer seg og kjenne bedre, og skaper flere erfaringer som lærer deg hva du liker og ikke liker. Det er noen ting jeg bare vet med en gang, at det her er jeg faen ikke enig i, eller det her liker jeg ikke. Men fortsatt ofte blir jeg litt påvirka, og sitter igjen som et spørsmåltegn som biter seg usikkert i leppa.

Jeg er en klovn. Men kanskje det er en bra ting. Er det bare meg?

Ha en fin lørdag!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg