Dette er ditt liv

Hva hvis jeg fortalte deg at du ikke trenger å trene hver dag? At du ikke trenger å spise sunt hver eneste dag? At du ikke må takke nei til en fest fordi du ikke tør å tenke på alle kaloriene.

Hva hvis jeg fortalte deg at det ikke spiller noen rolle hva slags bil du har? At du kan sykle eller ta bussen i stedet uten å være flau. At du ikke trenger å ta opp dyrt lån, for å matche de fine bilene som de andre på jobben har.

Hva hvis jeg fortalte deg at huset ikke må være støvfritt hele tiden? At oppvasken fint kan stå til i morgen. At det ikke er farlig å tørke litt tøy i stua. At det ikke er så farlig om julegardinene henger oppe til langt ute i januar.

Hva om jeg fortalte deg at du kan legge vekk mobilen for noen timer eller en hel dag? At du ikke må oppdatere bloggen hver dag. At du fint kan gå i joggebukse i butikken. At du ikke trenger å sminke deg for å dra på trening.

Hva hvis jeg fortalte deg at du ikke må barbere leggene hver dag? At det er ikke krise at neglene ikke blir stelt hver dag. At en kvise eller to ikke ødelegger dagen din. At du kan gå ut av døra uten brunkrem.

Hva om jeg fortalte deg at det ikke er vanlig å komme hver gang man har sex? At du ikke må ha sex to til tre ganger i uka for å være «normal». At du ikke må streve etter å være sexy og tiltrekkende hele tiden.

Hva om jeg fortalte deg at du ikke skal ta livet så seriøst? At du kan nyte det og slappe av mer, uten å få dårlig samvittighet. At du ikke trenger å tenke gjennom alt du gjør.

Hva om DU forteller meg at det ikke er sånn? At du driter i hva andre sier og mener. At du trener for deg. Jobber for deg. Spiser for deg. Pynter deg for deg.

Dette er ditt liv. Bruk det godt.

 

13 kommentarer

Siste innlegg