10 ting som irriterer

Vi er forskjellige, heldigvis. Så vi gleder oss over forskjellige ting og vi irriterer oss over forskjellige ting. Jeg har i tillegg en veldig kort lunte. Spesielt hvis jeg har en dårlig dag. Her er 10 ting som jeg irriterer meg over.

1.       Voksne mennesker som subber. Mest irriterende lyden i verden. Løft beina!

2.       Folk som stopper opp midt i veien i kjøpesentre for og snakke med noen de møter på. Halo? Gå inn til sia! Samme med de som setter fra seg handlevogna midt i veien og går av gårde for å se på noe. Ta med deg vogn da! Eller sett den inn til sia!

3.       Verdensmestre. De har alltid rett og de kan alt. Og det blir så klein stemning når noen prøver og fortelle dem at de tar feil, og de gir seg ikke. Det er også slitsomt å være i nærheten av dem over lengre tid, når du må høre på at alt du mener eller gjør er feil.

4.       Hundeeiere som ikke bruker refleks på hunden sin, men på seg selv. Vil helst unngå å kjøre på hunden din Herr/Fru Ego.

5.       Folk som ikke har en mening. «Vet ikke, samme for meg, vi kan godt gjøre det du vil». Livet er for kort.

6.       Drittunger som sparker i setet ditt når du er på kino. I tillegg til at de tror at de er på en fritidsklubb. Hold ben og kjeften din for deg sjøl!

7.       Hundeeiere som tar til seg motet med å plukke opp etter hunden sin, men hiver den svarte posen i grøfta etterpå! Hæ? Forklar!

8.       Naboer som har fest til langt på natt. Må gjerne ha fest men når klokka nærmer seg fem, så er det nok. I need my sleep.

9.       Lyden av isopor. Grøss!

10.   Folk som blinker i det de svinger. Seriøst. Livsfarlig.

Ha en fin kveld!

 

4 kommentarer
  1. Haha kjenner meg igjen i absolutt alt av dette! 🙂 Irriterer meg spesielt mye over hundeeiere (har hund selv) som plukker opp drikken, for så å kaste posen på bakken. WHAAAT?!
   Må ikke glemme folk som står over hele rulletrappa, og ikke slipper folk forbi. I mange land er det påbudt å stå mot høyre, og å gå til venstre, sånn skulle det jammen vært i Norge og. Og folk i sikkerhetskontrollen ved flyplassen. Man skulle tro at alle der får et plutselig hukommelsestap i det de går mot kontrollen, for ingen husker at jakken må av, pc må ut av vesken/ryggsekken, vann må drikkes opp/tømmes ut.
   Åååårh! Godt å få ut litt frustrasjon, takk skal du ha! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg