SminkeIQ = null

Jeg kan seriøst ikke sminke meg. Hvor lærer man det? Hvor lærer alle de pene jentene å sminke seg? Når dere vokste opp? Jeg husker jeg snoka i mammas sminkepung noen ganger. Jeg elsket lyden av å klappe igjen rougen og leppestiften. *Klikk*. For en digg lyd. Ho hadde så mye fint. Et par ganger våget jeg å prøve et par ting og. Men vasket det fort bort igjen. Ga opp med en gang fordi jeg ikke fikk det til å bli fint. Jeg var kanskje ikke jentete nok når jeg var yngre.

Men har jo blitt mer interessert i sminke, hår og klær når jeg ble eldre. Men ligger jo nesten 10 år etter med sminkeerfaring. Når det gjelder klær og hår driter jeg i hva andre syns. Jeg går i det jeg liker og ordner håret som jeg vil. Men skulle gjerne blitt flinkere med sminke. I hvert fall til fest og fine anledninger. Blir skikkelig misunnelige når jenter er pent sminket og har gjort det selv. Så lenge det ikke blir for mye selvfølgelig. Alt med måte.

Det går som regel i mascara, BB-cream og lipgloss eller lepomade med farge. Er jeg tolv år? Virker jaggu meg sånn. Titter på sminke noen ganger. Får lyst til å teste. Men tenker at det ikke er verdt pengene, for jeg kommer sikkert til å se ut som en klovn uansett.

Dette er alt jeg har av sminke akkurat nå. Pluss noen øyenskygger og rouge som ligger og støver et annet sted. Så nå får dere sikkert lættis. Dere har sikkert 67 ganger så mye.

Noen av dere fininger som har noe sminketips til meg? Eller tips til gode produkter til fornuftig pris?

 

16 kommentarer
  1. Oi, så gøy, jeg skrev nettopp og et innlegg om sminke! Anbefaler deg en konto på Youtube som heter Kaushal Beauty (hun kommer opp om du googler navnet), og hun legger ut kjempemange fine og enkle sminkevideoer. Pluss at hun bruker så og si bare billige produkter 🙂

  2. Hei! Vanskelig å forklare sminketips online, men om ca et halvt år flytter jeg til Fredrikstad, så du får gi et lite pip om du fortsatt trenger tips! 🙂

  3. Jeg møter stadig nye kunder som sliter med det samme som du nevner her. Men jeg synes du er godt på vei! Det viktigste er jo å finne produkter som passer deg, huden din og hudtypen din. Deretter går du for hvilke farger du kler.
   Jeg har laget en sminkeinnlegg hvor jeg prøver å forklare enklest mulig hvordan man kan sminke seg, uten å ha kjempemye produkter og verktøy. Legger igjen link til det 🙂 Det er også bare å klikke seg litt rundt på bloggen min, hvis du leter etter noen tips og triks. Spør om du har noen spørsmål!
   http://sofiemortensen.com/2014/12/11/tutorial-easy-and-soft-eye-makeup/

  4. Det beste jeg kan anbefale er å se på sminkevideoer på Youtube. Der har jeg lært omtrent alt jeg kan! Anbefaler Jaclyn Hill veldig 😀 I tillegg kan du sjekke ut Lauren Curtis og Nicole Guerreiro!
   Det er også godt å ha en del forskjellige produkter å øve med! Lykke til 😉

  5. Ettersom jeg ser nedover på bloggen din, de få bildene av deg! Så må jeg bare spørre; hva skal du med sminke? Du er jo rett og slett bare naturlig nydelig!! 😮 <3

  6. Miriam: Wow, tusen takk! Rødmer her 🙂 Bruker ikke så mye sminke til hverdags, men tenker at det hadde vært gøy å lære seg noe kul øyesminke osv til fest og sånn. Ha en finfin kveld snille deg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg