Jeg hyller dere!

Foto: Privat. (Jepp, jeg har ikke noe fancy-toppblogger-kamera! Men det får duge!)

Jeg vil hylle alle dere som tør og brette ut om livene deres hver dag. Uansett hva grunnen måtte være. Bilder, videoer, minner, historier og hemmeligheter. For mange av dere er dette jobben deres. Det må være krevende og utfordrende. Noen dager har man kanskje ikke lyst til å dele noe. Og da deler dere allikevel. For mange av dere er også flinke til å dele det som kan være vondt og vanskelig. Og det er kjempebra! Livet har mange sider og dere er ikke redde for å vise dem. Fantastisk!

Det følger også et visst ansvar. Mange av dere er store forbilder både for yngre og eldre jenter. Vi mennesker påvirker hverandre mer enn vi liker og tro. Både positivt og negativt. Det er viktig og ikke selge en uoppnåelig drøm. Man må tenke igjennom alt man gjør. Men viktigst av alt må man være seg selv. Vi er alle forskjellige og godt er det.

Jeg har lenge tenkt på å ha et fristed der jeg kan skrive om alt som faller ned i hodet på meg. For jeg tenker mye. På mye rart. Noen ganger er jeg glad ingen vet hva jeg tenker på. Men noen ganger vil jeg også skrive det ned, dele det og få det ut. Jeg elsker å skrive. Det har jeg alltid gjort. Både historier, kortfilmanus, dikt og sangtekster. Jeg har et behov for å uttrykke meg skriftlig.

 

 Så nå skal jeg også våge. Dette er mitt nyttårsforsett. Man lever bare en gang!

4 kommentarer
  1. Fint skrevet! Vedlig greit å ha et sted hvor man kan tømme tankene, også tenker jeg det sikkert blir gøy å se tilbake på, som en harddisc med minner 😉 Godt nyttår og ha en fin kveld :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg